ΕΛΛΑΔΑ

Κλέιμαν: Κινείται νομικά κατά της ΠΑΕ Βόλος σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ

Κλέιμαν: Κινείται νομικά κατά της ΠΑΕ Βόλος σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ /EUROKINISSI

Για πρόθεση του Μπόρις Κλέιμαν να μηνύσει την ΠΑΕ Βόλος κάνει λόγο ιστοσελίδα από το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Sport5 υποστηρίζει ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας θέλει να ζητήσει αποζημίωση από τον ελληνικό σύλλογο για ψυχική οδύνη και άδικη απομάκρυνση από την ομάδα, μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 32χρονος Ισραηλινός γκολκίπερ έχει αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή, με εγγύηση 20.000 ευρώ.

Ο Βόλος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα με ανακοίνωσή του είχε κάνει γνωστό ότι ξεκινάει διαδικασίες για λύση συμβολαίου τόσο του Κλέιμαν, όσο και του συμπαίκτη του Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, ο Κλέιμαν προέβη στην πρώτη του ανάρτηση στα social media αφότου αφέθηκε ελεύθερος, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του είναι ψευδείς και ότι συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα sport5, ο Κλέιμαν σκοπεύει πλέον να κινηθεί νομικά εναντίον του Βόλου, με το δημοσίευμα να αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ, Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να αφήσει ελεύθερο τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και μίλησε εναντίον του δημόσια ακόμα και πριν την αστυνομική έρευνα αποδίδοντας αναπόδεικτες πράξεις στον γκολκίπερ. Τώρα αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση δύο μέρες αργότερα και αναμένοντας την ολοκλήρωση της έρευνας, ο Κλέιμαν σκοπεύει να μηνύσει τον σύλλογο για συναισθηματική δυσφορία και άδικη απόλυση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ