ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματισμοί τριών παιδιών από βεγγαλικά σε Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη

Τραυματισμοί τριών παιδιών από βεγγαλικά σε Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη
Παράνομες κροτίδες astynomia.gr

Τρία παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά από κροτίδες και βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης σε Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη.

Ειδικότερα, ένα αγόρι ηλικίας 14 ετών από το Αγκίστρι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» διακομίστηκε λίγο μετά την Ανάσταση.

Το παιδί υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό δακτύλων του αριστερού άνω άκρου και τραυματισμό του δεξιού άνω άκρου. Ο 14χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική του νοσοκομείου. Το χειρουργείο εξελίχθηκε ομαλά ενώ το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο.

Άλλο ένα ανήλικο αγόρι ηλικίας 13 ετών, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» από τη Σύμη καθώς υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα. Ο 13χρονος εισήχθη στην πλαστική χειρουργική και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες.

Τέλος, με εγκαύματα στο νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε το βράδυ ένα κοριτσάκι 7 χρονών. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Τέσσερις τραυματισμοί στην Αρκαδία

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ειδικότερα, λίγο μετά την Ανάσταση, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να πυροδοτήσουν βεγγαλικά.

Το περιστατικό συνέβη στην ενορία του Αγίου Βασίλειου Λεωνιδίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Οι τέσσερις νεαροί άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο, οι δυο εκ των τεσσάρων να μεταφερθούν στην Τρίπολη καθώς έφεραν σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το στήθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ