Δύο είσοδοι «ελεύθερες» στα διόδια Μαλγάρων λόγω της επιστροφής
Δύο είσοδοι «ελεύθερες», για τη διέλευση των οχημάτων δόθηκαν νωρίς το μεσημέρι, στα διόδια των Μαλγάρων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων από και προς Θεσσαλονίκη, μετά τις διακοπές του Πάσχα.
Όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινηδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης , μέχρι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στα διόδια Μαλγάρων ήταν ήπια, με το πέρας όμως των ωρών «πυκνώνει» όλο και περισσότερο.
Να σημειωθεί πως η πρώτη είσοδος «ελευθέρας» από τα διόδια, δόθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη δόθηκε λίγα λεπτά πριν τη 1.00 το μεσημέρι.
Μέχρι αυτή την ώρα ο καιρός είναι ήπιος με ελαφρά βροχόπτωση, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να ενταθούν τις απογευματινές ώρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξοδος Πάσχα: Πάνω από 550.000 οχήματα εξήλθαν από τα διόδια Ελευσίνας-Αφιδνών
Συναγερμός στην Πεύκη μετά από εύρεση οβίδας σε υπό ανέγερση οικοδομή - Αποκλείστηκε η περιοχή
20:00
Νέο θεατρικό μιούζικαλ ετοιμάζει ο Ίρβιν Γουέλς - Βασισμένο στο βιβλίο του Trainspotting
19:48
Λευκός Οίκος: «Αν το Ιράν δεν συμβιβαστεί θα δεχτεί κόλαση» - Η Τεχεράνη θέλει κυριαρχία στο Ορμούζ
19:47
NYT: Το Ισραήλ επισπεύδει χτυπήματα στο Ιράν για να προλάβει πιθανή κατάπαυση του πυρός
19:36