Δύο είσοδοι «ελεύθερες» στα διόδια Μαλγάρων λόγω της επιστροφής
Δύο είσοδοι «ελεύθερες», για τη διέλευση των οχημάτων δόθηκαν νωρίς το μεσημέρι, στα διόδια των Μαλγάρων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων από και προς Θεσσαλονίκη, μετά τις διακοπές του Πάσχα.
Όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινηδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης , μέχρι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στα διόδια Μαλγάρων ήταν ήπια, με το πέρας όμως των ωρών «πυκνώνει» όλο και περισσότερο.
Να σημειωθεί πως η πρώτη είσοδος «ελευθέρας» από τα διόδια, δόθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη δόθηκε λίγα λεπτά πριν τη 1.00 το μεσημέρι.
Μέχρι αυτή την ώρα ο καιρός είναι ήπιος με ελαφρά βροχόπτωση, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να ενταθούν τις απογευματινές ώρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξοδος Πάσχα: Πάνω από 550.000 οχήματα εξήλθαν από τα διόδια Ελευσίνας-Αφιδνών
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
02:00
Youth Pass: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Λήγει αύριο 16/04 η προθεσμία - Τι να προσέξετε πριν την οριστική υποβολή
00:30
Διπλωματία σε δύο μέτωπα: Σημείο επαφής μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου - Νέες συνομιλίες για ΗΠΑ και Ιράν
23:57