ΕΛΛΑΔΑ

«Ήμουν μεθυσμένος»: Στον εισαγγελέα ο Πολωνός που σκότωσε ομοεθνή του στους Αμπελόκηπους

«Ήμουν μεθυσμένος»: Στον εισαγγελέα ο Πολωνός που σκότωσε ομοεθνή του στους Αμπελόκηπους
INTIME

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο Πολωνός που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ομοεθνή του στους Αμπελόκηπους το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Ο δράστης έπειτα από λογομαχία με το θύμα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε στην πλάτη του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πήροφορίες, το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, στο σπίτι του δράστη. Μαζί τους ήταν και μία Πολωνή γυναίκα. Οι μεταξύ τους σχέσεις, όπως δήλωσαν εξ αρχής στην αστυνομία, ήταν φιλικές.

Το βράδυ της Κυριακής, τα τρία άτομα βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη που βρίσκεται στους Αμπελόκηπους, για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, οι δράστες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι δύο άντρες λογομάχησαν έντονα με αποτέλεσμα ο δράστης να κατευθυνθεί προς την κουζίνα και να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο.

«Ήμουν μεθυσμένος» φαίνεται πως είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος δράστης, κάρφωσε το μαχαίρι στην πλάτη του θύματος με αποτέλεσμα εκείνο να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν ακόμη φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον 50χρονο δράστη καθώς πάνω του βρέθηκε το μαχαίρι. Το ασθενοφόρο παρέλαβε το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ