ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο με την παράσυρση διανομέα στα Χανιά

Βίντεο - ντοκουμέντο με την παράσυρση διανομέα στα Χανιά
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ IN TIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε βίντεο - ντοκουμέντο, που καταγράφει τη στιγμή που φορτηγό αυτοκίνητο παρασύρει διανομέα στα Χανιά Κρήτης και στη συνέχεια τον εγκαταλείπει.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (19/4) στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου, με τον 53χρονο διανομέα να οδηγείται στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με το creta24.gr.

Ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, αφού εγκατέλειψε τον διανομέα καταδιώχθηκε και ακινητοποιήθηκε από πολίτες, μέχρι τη στιγμή που έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας.

Ο δράστης, 46 ετών βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι, διερευνάται εάν οι δύο εμπλεκόμενοι γνωρίζονταν και είχαν διαφορές μεταξύ τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα (19.04.2023) από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (19.04.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ανωτέρω ημεδαπός-δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με πρόθεση με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ