ΕΛΛΑΔΑ

«Θα επανέλθω γρήγορα» λέει ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στην Κρήτη

«Θα επανέλθω γρήγορα» λέει ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στην Κρήτη
EUROKINISSI

Αναρρώνει μετά το τροχαίο ατύχημα που έγινε αιτία να ακρωτηριαστεί ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου λίγο πριν την Ανάσταση, ο 48χρονος εισήχθη στο χειρουργείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι η υγεία του 48χρονου «πάει από το καλό στο καλύτερο» και μάλιστα «στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο».

Η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής»

«Η πορεία της υγείας του Γιώργου πάει από το καλό στο καλύτερο. Για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο στάθηκε όρθιος!

Έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη.

Έκφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους σας και σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του,για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

«Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής.Είμαι κι εγώ εδώ,θα επανέλθω γρήγορα!» μας είπε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Σε περιμένουμε αδερφέ μας».

Ο άτυχος άνδρας κατευθύνονταν με τη μηχανή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου όπου θα αναλάμβανε υπηρεσία, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Μετά το τροχαίο ατύχημα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου μεταφέρθηκε, δεν κατάφεραν τελικά να σώσουν το πόδι του.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ