ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλο κύκλωμα εκβίασης και απάτης: 67 άτομα στο μικροσκόπιο των Αρχών

Μεγάλο κύκλωμα εκβίασης και απάτης: 67 άτομα στο μικροσκόπιο των Αρχών
ΙΝΤΙΜΕ

Συνολικά 67 άτομα μπαίνουν στο μικροσκόπιο, μετά την έρευνα των Αρχών για εκβιαστική απάτη σε βάρος τουλάχιστον 82 ατόμων και με ζημιά που φθάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μάλιστα, στο μικροσκόπιο της έρευνας μπαίνουν και 5 αστυνομικοί οι οποίοι έμπαιναν στο σύστημα polisonline και έδιναν πληροφορίες στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Εμφανίζονταν ως άτομα με μεγάλη οικονομική άνεση, τα οποία μπορούσαν να διπλασιάσουν τα χρήματα των επενδυτών τους οποίους τις περισσότερες φορές εντόπιζαν στα μεγάλα καζίνο της χώρας. Όταν μάλιστα τα θύματα διαπίστωναν
ότι είχαν εξαπατηθεί τα μέλη της συμμορίας δεν δίσταζαν να στείλουν μπράβους να εκφοβίσουν και να ξυλοκοπήσουν τα θύματά τους.

Στα χέρια του ανακριτή υπάρχουν βίντεο και εκβιαστικά μηνύματα από τη δράση των μπράβων της νύχτας ενώ είναι πολύ πιθανό την απάτη να έστηναν οι ίδιοι οι εκβιαστές.

Η δικογραφία που είναι στα χέρια των εισαγγελικών Αρχών αγγίζει τις 2.500 σελίδες και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ