Έσπασαν με βαριοπούλες 100 τάφους στο κοιμητήριο Εξαμιλίων στην Κόρινθο
Άγνωστοι έσπασαν τάφους στο κοιμητήριο Κοιμητήριο Εξαμιλίων χρησιμοποιώντας βαριοπούλες. Συγκεκριμένα, 12 άτομα εισήλθαν μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (20/04) στο νεκροταφείο της περιοχής και βανδάλισαν πολλούς τάφους.
O Δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπουλος, βρέθηκε στο κοιμητήριο Εξαμιλίων και είδε από κοντά τις τραγικές εικόνες και τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν άγνωστοι, σπάζοντας τα μάρμαρα και βεβηλώνοντας 100 τάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ομάδα 12 ατόμων εισήλθε στο νεκροταφείο και με βαριοπούλες έσπασαν πολλούς τάφους.
Στο νεκροταφείο υπάρχει καθημερινή περιπολία από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, ωστόσο, η βάρδια τους ολοκληρώνεται στις 6:00 μμ, κάτι που όπως φαίνεται, ήταν γνωστό στους βέβηλους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγνωστοι βεβήλωσαν το γκράφιτι που ήταν αφιερωμένο στον Νίκο Γκάλη
Συνελήφθησαν έξι τουρίστες που βεβήλωσαν το Ναό του Ήλιου στο Μάτσου Πίτσου
Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των δεκάδων νεκρών από τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία
19:35
ΠΟΥ για Έμπολα: Η επιδημία στο Κονγκό είχε ξεκινήσει μήνες πριν κηρυχθεί επισήμως
19:26
Ισπανία: Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά στην Ανδαλουσία - Στη μάχη 600 πυροσβέστες, 800 εκτοπισμένοι
19:15
Ουκρανία: Ομοβροντία εκτόξευσης έως και 200 βαλλιστικών πυραύλων σχεδιάζει η Ρωσία
19:05