Tουλάχιστον 27 μετανάστες έφτασαν στη Σκύρο - Συνελήφθησαν οι διακινητές
Τουλάχιστον 27 μετανάστες εντοπίστηκαν σε επαρχιακό δρόμο της Σκύρου, ενώ σε θαλάσσιο όρμο του νησιού εντοπίστηκε και ένα ιστιοφόρο σκάφος με βοηθητική λέμβο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τους.
Οι μετανάστες έφτασαν στο νησί την Τετάρτη (19/4) με τη βοήθεια δύο διακινητών οι οποίοι συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα πρόκειται για επτά γυναίκες και είκοσι άνδρες, εκ των οποίων οι τρεις είναι ανήλικοι. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύρου.
Το ιστιοφόρο που κατασχέθηκε, ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι Λιναριάς Σκύρου.
Στο πλαίσιο ερευνών από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τελικά, δύο 50χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι φέρονται ως χειριστές του σκάφους. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών υπηκόων τρίτων χωρών στον ελλαδικό χώρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τουλάχιστον 80 μετανάστες έφτασαν με σκάφος στη Λακωνία
Επιχείρηση διάσωσης στο Μεσσηνιακό κόλπο - Ένας μετανάστης νεκρός
WSJ: Ο Τραμπ απέφυγε το «λάθος της Βόρειας Κορέας» στο Ιράν
19:50
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η παράνομη επιδότηση των 22.944 ευρώ με παρέμβαση του γραφείου Τσιάρα
19:38
Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία
19:32
Ανοιχτά αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα - Ποια σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν
19:20