ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες - Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες - Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός
Βροχερό σκηνικό του καιρού eurokinissi

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο 22 Απριλίου, με κύρια χαρακτηριστικά του τις έντονες βροχοπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, από το μεσημέρι του Σαββάτου και το απόγευμα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές θα σημειώνονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες, ενώ από αργά το βράδυ προς την Κυριακή ο καιρός θα αρχίσει να ηρεμεί.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά όσο βαδίζουμε προς το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί αρκετά άστατος, και αναμένεται να υπάρξει ένα πέρασμα από μπόρες, βροχές ή και τοπικές καταιγίδες.

Από αργά το βράδυ θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση.

Οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει από το πρωί κατά διαστήματα αρκετή συννεφιά η οποία μέχρι και πριν το μεσημέρι δύναται να δώσει κάποιες διάσπαρτες βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Προς το απόγευμα η αστάθεια θα παραμείνει και θα μεταφραστεί σε μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά-ημιορεινά, ενώ στις πεδινές περιοχές θα υπάρξουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Από το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.
Οι άνεμοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή τις πρωινές ώρες θα έχουμε συννεφιές στα βορειοανατολικά και στην Κρήτη μέχρι τα Δωδεκάνησα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τα σύννεφα θα είναι πολύ λιγότερα κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών-απογευματινών ωρών. Μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρξει ένα πέρασμα σύντομης βροχής στην ορεινή Χαλκιδική, στην ορεινή ανατολική Μακεδονία, τα δυτικά και κεντρικά τμήματα της Θράκης, στις Σποράδες και στην Κρήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ