Ξυλοκόπησαν ανήλικους στο Περιστέρι - Τους ρωτούσαν «τι ομάδα είναι»
Άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 23/4 στο Περιστέρι, με πρωταγωνιστές ανηλίκους.
Αναλυτικότερα σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην πλατεία της περιοχής, ένας 17χρονος και ένας 18χρονος δέχτηκαν επίθεση από μία συμμορία τριών ατόμων που φορώντας κουκούλες τους προσέγγισε ρωτώντας τους «τι ομάδα είστε;», με τους δύο να απαντούν ότι δεν ασχολούνται με τα αθλητικά.
Η συμμορία άρπαξε τα κινητά τους και άρχισε να χτυπά με γροθιές στο κεφάλι τους δύο φίλους, ένας εκ των οποίων και συγκεκριμένα ο 17χρονος, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, αξιοποιώντας τις μαρτυρίες των δύο παιδιών και αναζητώντας τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη
Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ οι δύο τραυματίες
SPONSORED
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00
Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε και σε ποιους θα καταβληθεί
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Ποιοι είναι οι 25.000 δικαιούχοι
01:00