ΕΛΛΑΔΑ

Τα «βρήκαν» χωρίς δίκη η ηλικιωμένη με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό

Τα «βρήκαν» χωρίς δίκη η ηλικιωμένη με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό
INTIME NEWS

Τα «χέρια» έδωσαν μέσα στη δικαστική αίθουσα ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας και μια ηλικιωμένη γυναίκα, με την οποία φέρεται να καβγάδισαν για τα κοινόχρηστα.

Ο πλαστικός χειρουργός οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και να τον παραπέμπει στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Εκεί, ωστόσο, η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε να μην δικαστεί ο κ. Λύρας. Κατόπιν αυτού το δικαστήριο απέσυρε την υπόθεση.

Ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας, αμέσως μετά τη λήξη της δικαστικής «μάχης», τόνισε πως δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα.

«Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτε σωματική βλάβη» τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ