Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας τη Δευτέρα 1η Μαϊου
Την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την Εργατική Πρωτομαγιά, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Η κινητοποίηση που γίνεται σε ένδειξη τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων και των ναυτεργατών για την Εργατική Πρωτομαγιά θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Δευτέρας 1η Μαϊου και θα λήξει στις 24.00 τα μεσάνυχτα της ιδίας ημέρας.
«Οι Ναυτεργάτες για άλλη μια φορά αποτίουν και φέτος φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε στην κυριολεξία τον ρου της ιστορίας και είναι ταυτισμένη και συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες όλων των Εργαζομένων στην Χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον 30 νεκροί σε επίθεση συμμορίας στην Αϊτή
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο κυανόκρανοι του ΟΗΕ σκοτώθηκαν σε ενέδρα στο Νότιο Σουδάν
23:45
ΚΟΣΜΟΣ
Περνάει από δίκη το ζευγάρι που σκαρφάλωσε στο Empire State Building για να αρραβωνιαστεί
23:33
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία δίνει στην Ουκρανία απόρρητη τεχνολογία πυραύλων - Πώς μπορεί να επηρεάσει τον πόλεμο
23:30
ΕΛΛΑΔΑ