ΕΛΛΑΔΑ

Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι

Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι
Unsplash

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων εκδίκαση της υπόθεσης του 28χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορήθηκε για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ' εξακολούθηση σε βάρος τετράχρονου αγοριού.

Ο 28χρονος, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών από τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από πρόταση ενοχής του Εισαγγελέα κρίθηκε ένοχος και από το δικαστήριο και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξης, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος ελέγχθηκε παράλληλα και για την κατοχή προνογραφικού υλικού, το οποίο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε όχι στο δικό του laptop αλλά οικείου του προσώπου.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι κατά το διάστημα, που φέρονταν σύμφωνα με την καταγγελία να ασέλγησε στο 4χρονο αγόρι, δεν είχε πρόσβαση στο σπίτι της οικογένειας του 4χρονου αγοριού.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

Εξάλλου, την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων.

Νωρίτερα, ένταση επικράτησε έξω από το δικαστήριο όταν έφτασε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής .Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, οι συγγενείς του 4χρονου για ακόμη μία φορά οργισμένοι, αποδοκίμασαν τόσο τον κατηγορούμενο όσο και την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου, και πως τη φύλαξη του παιδιού την είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Με αυτό τον τρόπο, και με την ανοχή της μητέρας του, ασελγούσε στο αγοράκι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ