ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Άγρια επίθεση σκύλων σε 50χρονο

Κομοτηνή: Άγρια επίθεση σκύλων σε 50χρονο
Τυχερός στην ατυχία του ο 50χρονος, καθώς από το σημείο πέρασε τυχαία εκπαιδευτής σκύλων και του έσωσε τη ζωή. e-evros.gr

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε 50χρονος, στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει κεραία σε ένα σπίτι στην Κομοτηνή.

Ο 50χρονος δέχθηκε επίθεση από δύο καυκάσιους σκύλους, βάρους 80 κιλών ο καθένας, όταν μπήκε στο οίκημα εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Κομοτηνής, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από παράκληση των ιδιοκτητών να επιδιορθώσει την κεραία τους.

Η ιδιοκτήτρια των σκύλων, τους οποίους είχε αποκτήσει πρόσφατα, προσπάθησε να σώσει τον 50χρονο, καθώς τα μεγαλόσωμα σκυλιά είχαν πέσει πάνω του και τον κατασπάραζαν όμως αυτό στάθηκε αδύνατον. Ό,τι δεν κατάφερε η γυναίκα, το πέτυχε ένας εκπαιδευτής και συνοδός σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ Κομοτηνής, που περνούσε τυχαία από το σημείο, αλλά άκουσε τις κραυγές και έσπευσε να βοηθήσει.

Ο εκπαιδευτής σκύλων κατάφερε με τη βοήθεια και των Πυροσβεστών της Βι.Πε, που επίσης έσπευσαν στο σημείο, να τραβήξει τα δύο σκυλιά από τον 50χρονο, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με ακατάσχετη αιμορραγία και πολλαπλά δαγκώματα σε χέρια και πόδια.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr ο 50χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε και η κομμένη αρτηρία του ενός χεριού του. Ο κίνδυνος για τον άτυχο άνδρα έχει ξεπεραστεί όμως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ