Μύκονος: Δύο ακόμη συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες
Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία την Τετάρτη (26/4) για την υπόθεση των παράνομων οικοδομικών εργασιών στο «νησί των ανέμων».
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους οι αρχές σημειώνουν ότι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι προέβαιναν σε παράνομες εργασίες σε περιοχή που είχε χαρακτηριστεί αρχαιολογικής.
Επιπλέον, στους χώρους της επιχείρησης όπου ενεργούσαν οι δράστες διαπιστώθηκαν παραβάσεις πολεοδομικού χαρακτήρα, καθώς και παραβάσεις που εμπίπτουν στο Νόμο περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μύκονος: Τέσσερις συλλήψεις για παρανόμες οικοδομικές εργασίες σε γνωστό beach bar
Μύκονος: Πρόστιμα εκατομμυρίων και κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο νησί
SPONSORED
Δίκη Βαλυράκη: «Ο θάνατος προκλήθηκε από θλων και τέμνον όργανο» κατέθεσε ιατροδικαστής
18:45
«Από το Ιράκ προέρχονταν τα drones που στόχευσαν τον πυρηνικό σταθμό», λένε τα Εμιράτα
18:35
Ο Μικ Τζάγκερ σε ρόλο έκπληξη στη Σικελία – Παίζει τον πατέρα του Τζος Ο'Κόνορ
18:24
Τραμπ: Aπείχαμε μόλις μία ώρα από μια νέα επίθεση στο Ιράν - Αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν σε εξέλιξη
18:13