ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή 1,3 εκατ. ευρώ από ξενοδοχείο στα Μετέωρα
H διαρκής ανταλλαγή και διασταύρωση των στοιχείων, που στέλνουν οι πλατφόρμες διαμοιρασμού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, συνεχίζει να αποδίδει καρπούς.
Χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο του ειδικού λογισμικού, που έχουν στη διάθεσή τους, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ πήραν τα στοιχεία από τις πλατφόρμες, με τις οποίες συνεργάζεται ξενοδοχείο στα Μετέωρα, και τα συνέκριναν με τα βιβλία πελατών της επιχείρησης, καθώς και με τα εμβάσματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς αυτής.
Τα ευρήματα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, η ξενοδοχειακή μονάδα δεν είχε δηλώσει έσοδα 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Αμέσως, έγινε ο καταλογισμός και αποδόθηκαν κύριοι φόροι άνω των 300 χιλιάδων ευρώ.
Οι ελεγκτές συνεχίζουν τη σε βάθος έρευνα στα βιβλία της εταιρείας, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες... παραλείψεις.
Τι συμβαίνει με την κυριαρχία των Magnificent Seven στον S&P 500 - «Φεύγει» η Tesla
12:11
Η GENESIS Pharma ανακοινώνει νέα συνεργασία με την Otsuka Pharmaceutical Europe Ltd.
12:09
Η Ισπανία επιβάλλει πρόστιμο 64 εκατομμυρίων ευρώ στην πλατφόρμα Airbnb
12:02
Χριστούγεννα στο The Margi: Μία μαγική εμπειρία με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα
12:00