Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Κολωνό με 43 κλεμμένους καταλύτες οχημάτων
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες (26/4) το βράδυ στο Κολωνό, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 40 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία και κατ' επάγγελμα και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν το όχημα των κατηγορούμενων για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους και εντός του οχήματος και κατάσχεσαν: 43 καταλύτες διαφόρων οχημάτων, αναδιπλούμενος σουγιάς και το χρηματικό ποσό των 13.490 ευρώ.
Κατασχέθηκε επιπλέον το όχημα, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, το οποίο επελήφθη προανακριτικά και στην συνέχεια οδηγήθηκαν με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΑΣ: Τρεις συλλήψεις, 44 προσαγωγές σε ειδικές επιχειρήσεις στη Δυτική Αττική
ΣτΕ: Αυξάνονται οι οργανικές θέσεις στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΛΑΣ
Τα... οικονομικά του Χάλοουιν: 13,5 δισ. δαπάνησαν οι Αμερικάνοι για γλυκίσματα, στολές, κολοκύθες
23:50
Ξανά στο «πόδι» η Ευρώπη: Διαδηλώσεις από το Παρίσι μέχρι τη Γερμανία - «Η Gen Z αναλαμβάνει δράση»
23:42
Διάγγελμα Τουσκ: «Δεν υποχωρούμε»- Διαμηνύει σύγκρουση με το Συνταγματικό Δικαστήριο
23:33
Ισραηλινή πρέσβης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Καταδικάζουμε τη συμφωνία, δεν έχει καμία νομική ισχύ»
23:23