Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο
Ανανεώθηκε:
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/04 σε καφετέρια στην λεωφόρο Ηρακλείου 468 στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., άγνωστοι τοποθέτησαν, πιθανότατα, δυναμίτη στην καφετέρια.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στην καφετέρια αλλά και στον πρώτο όροφο του κτηρίου, καθώς και σε διπλανό κτήριο όπως επίσης και σε τέσσερα οχήματα.
Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που αναζητούν στοιχεία για τα αίτια και για το κατά πόσον μπορεί να οφείλεται σε βομβιστική ενέργεια. Σημειώνεται, ότι στο σημείο που έγινε η έκρηξη άνοιξε κρατήρας.
Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ηρακλείου, από την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την Βορείου Ηπείρου με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 7 το πρωί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η καφετέρια είχε κάνει εγκαίνια πριν από λίγες μέρες.
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
Τραβούν ξανά «χειρόφρενο» τα ταξί - Παρατείνουν την απεργία και για 20 και 21 Ιανουαρίου
21:42