Άγριος ξυλοδαρμός 11χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο του - Έχασε τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται
Ανανεώθηκε:
Στο νοσοκομείο παραμένει και νοσηλεύεται ένας 11χρονος μαθητής, ο οποίος δέχτηκε επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό μέσα στην αυλή του σχολείου του στα Πατήσια.
Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του παιδιού, την ώρα που ο 11χρονος ήταν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου, τον πλησίασαν άλλοι μαθητές και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν σε όλο του το σώμα.
Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και μισολιπόθυμο τον παρέλαβε η μητέρα του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει με τραύματα σε όλο του το σώμα.
Αν και δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του, το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμη δεν μπορεί να καταθέσει, ενώ με την υπόθεση θα ασχοληθεί το τμήμα ασφαλείας Πατησίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βόλος: «Με χτύπησε στο κεφάλι», λέει η 24χρονη που ξυλοκοπήθηκε για τη μαντήλα
Βόλος: 54χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την 28χρονη κόρη της
Να μην επιτεθεί ακόμα στο Ιράν ζητούν από τον Τραμπ Ισραηλινοί και Άραβες
18:07
Πέθανε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Αγάπιος Παπανεοφύτου - Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
17:58
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37