ΕΛΛΑΔΑ

Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας

Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού στην Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης ο οποίος έπεσε στο κενό από κτήριο. Οι γιατροί αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Ο αντιδήμαρχος στηρίχτηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού του κτηρίου, τα οποία υποχώρησαν και έπεσε στο κενό.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου σε κωματώδη κατάσταση με θλάση στον εγκέφαλο και κατάγματα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση το απόγευμα της Πέμπτης (27/4) προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι του, καθώς και τα τραύματα στον θώρακα.

Έπεσε από μπαλκόνι την ημέρα των γενεθλίων του

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας στην εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου αντιδημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης.

Όταν βγήκε στο μπαλκόνι, στηρίχτηκε στα κάγκελα τα οποία υποχώρησαν και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό.

Ο ηθοποιός και φίλος του πολιτικού Γιώργος Ματαράγκας, μίλησε στον Alpha και αποκάλυψε ότι την ημέρα που συνέβη το ατύχημα ήταν και τα γενέθλια του Αντιδημάρχου.

«Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Έχει κάνει πολύ μεγάλο πολιτιστικό έργο στην Καλλιθέα. Έχει κάνει το Θέατρο της Δευτέρας, παίρνει θιάσους και κάθε Δευτέρα παίζουν εκεί. Χθες είχε τα γενέθλιά του», ανέφερε ο Γιώργος Ματαράγκας.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι… πώς από το τίποτα, τι μπορεί να φέρει μια στιγμή και ξαφνικά να κινδυνεύει η ζωή του. Η εγχείρηση πήγε καλά απ’ ό,τι έμαθα και παρακαλώ τον Θεό να γίνει καλά», τόνισε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ