Ροδόπη: Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών
Aλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.
Ένας από τους διακινητές συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας στην Εγνατία Οδό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης και το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Το πρωί του Σαββάτου, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον τέταρτο δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούντα Τμήματα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Σαπών.
Τεράστιο κέντρο για την τεχνητή νοημοσύνη στην Ινδία - Η δέσμευση της Google για το ψηφιακό μέλλον
12:07
Μετ' εμποδίων οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό - Παραμένουν τα τεχνικά προβλήματα
12:03
Κεραμέως για την επίθεση στον ΕΦΚΑ: Η σκέψη μας βρίσκεται με τον εργαζόμενο που τραυματίστηκε
12:02
Σε εξέλιξη σύσκεψη στη Ζάκυνθο για τα τελευταία κρούσματα λεπτοσπείρωσης
11:59