Επεισόδια και δακρυγόνα πριν από τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Ένταση σημειώθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – ΑΕΚ μεταξύ της αστυνομίας και των των οπαδών του Παναθηναϊκού που κινούνταν στους γύρω δρόμους του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης».
Συγκεκριμένα, στις 17:30 οπαδοί σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησαν να εισέλθουν χωρίς εισιτήρια και απομακρύνθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση χημικών.
Τόσο στην οδό Τσόχα όσο και επί της Λ. Αλεξάνδρας η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Σε δύο διαφορετικά σημεία περιμετρικά του γηπέδου της Λεωφόρου, υπήρχαν μικρής έκτασης επεισόδια.
Η πρώτη εστία έντασης καταγράφηκε ψηλά στην οδό Τσόχα, όπου η Αστυνομία έριξε 7-8 δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε προς την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με αντίστοιχες ρίψεις δακρυγόνων.
Το ντέρμπι τίτλου μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00 και στους γύρω δρόμους έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Πανελλήνιες 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές λίγο πριν τις εξετάσεις
07:53
ΗΠΑ: Φωτογραφία με τον δράστη ακινητοποιημένο από τις Αρχές - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια - Ποιο το προφίλ του
07:41
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Δεν ανήκε στον 17χρονο η μηχανή που συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο - Ο ανήλικος οδηγούσε χωρίς κράνος (vid)
07:37
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29