ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ποιος ο ρόλος του προϊσταμένου στο κατάστημα με τα κινητά

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ποιος ο ρόλος του προϊσταμένου στο κατάστημα με τα κινητά
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME

Τη σχέση ενός από τους κατηγορούμενους με το άτομο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών ως ύποπτος για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ, προσπαθούν να αναλύσουν οι αρχές.

Και είναι αρκετά κομβικό για την έρευνα καθώς έχουν ανιχνεύσει μια συνομιλία του κατηγορούμενου στις 5/9/2022 με έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο ο κατηγορούμενος φαίνεται να προσπαθεί να εκφοβίσει και σε έντονο ύφος του αναφέρει και το όνομα του γνωστού ανθρώπου της νύχτας.

Λίγη ώρα αργότερα επικοινωνεί και πάλι με το πρόσωπο αυτό, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα όσα είπε και να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση λέγοντας ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με τους μπράβους της νύχτας

Ο ρόλος του προϊσταμένου στο καταστημα με τα κινητά

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και ο ρόλος του υπεύθυνου του υποκαταστήματος με τα κινητά τηλεφώνα στην οδό Πανόρμου, από το οποίο προμηθεύτηκαν τα επιχειρησιακά τους κινητά οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο κατάστημα δεν κρατήθηκε οποιοδήποτε παραστατικό πώλησης των κινητών τηλεφώνων με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να πιστοποιηθούν τα στοιχεία των αγοραστών.

Ψάχνοντας οι αρχές εντόπισαν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε επαφές με δύο από τα τρία άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση και τα ονόματά τους αναφέρονται στη δικογραφία. Μάλιστα σε ένα από τα δύο είχε πουλήσει πάλι από το ίδιο υποκατάστημα κάρτες SIM το 2015 ενώ με το δεύτερο άτομο είχε συχνές διαδικτυακές επαφές.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν γνωρίζει τα δύο αυτά πρόσωπα απάντησε ότι τα γνωρίζει και ότι με το ένα επικοινωνούσε για να τον «ξεματιάζει», ενώ με το δεύτερο επικοινωνούσε γιατί είχαν κοινωνικές επαφές.

Το μεγάλο ερώτημα όμως για τους αστυνομικούς παραμένει το κίνητρο για την κατά παραγγελία του Γιώργου Καραϊβαζ. Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν ακυρώνουν το σενάριο να υπήρξε πίσω από τον ηθικό αυτουργό κάποιο άλλο πρόσωπο που στην ουσία να πυροδότησε το συμβόλαιο θανάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ