Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης 51χρονος - Τον αναζητούσε η Interpol για σεξουαλικά αδικήματα
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, 51χρονος Ισραηλινός, που καταζητείτο από την Interpol για σεξουαλικά αδικήματα στη Γαλλία.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διαβατηριακών ελέγχων που διενεργούν κατά τις αφιξαναχωρήσεις ατόμων στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν άτομο, το οποίο καταζητούνταν για διάφορα αδικήματα.
Πρόκειται για 51χρονο Ισαηλινό, ο οποίος σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της INTERPOL ήταν καταζητούμενος για σεξουαλικά αδικήματα και συγκεκριμένα μαστροπεία επιβαρυμένη από πολλαπλούς δράστες, συνεργούς και θύματα, καθώς και αποδοχή της πορνείας σε δημόσιους χώρους, πράξεις που έλαβαν χώρα στη Γαλλία το χρονικό διάστημα 2006-2008.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η Unicef προειδοποιεί για την κατάσταση των παιδιών, των «πρώτων θυμάτων» του πολέμου στο Σουδάν
20:29
Τεθωρακισμένα στην Ουκρανία στέλνει η Λετονία: «Θα σας στηρίζουμε όσο χρειαστεί»
20:20
«Έχουμε λύσει μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού», λέει ο Γερμανός καγκελάριος Μερτς
20:12
Μητσοτάκης από Ναύπλιο: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των Ελλήνων πολιτών
20:04