Μετέωρα: Φοροδιαφυγή 1.300.000 ευρώ από ξενοδόχο – Πλήρωσε 300.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση
Ανανεώθηκε:
Φοροδιαφυγή ύψους 1.300.000 ευρώ εντόπισε η οικονομική υπηρεσία της ΔΟΥ Τρικάλων έπειτα από διασταύρωση στοιχείων σε πλατφόρμες κράτησης και τα βιβλία μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr η οικονομική υπηρεσία απέδωσε και τον αντίστοιχο «λογαριασμό» στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που κλήθηκε να πληρώσει 300.000 ευρώ φόρο.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο επιχειρηματίας της περιοχής, κατέθεσε την επόμενη κιόλας μέρα το σύνολο του ποσού, κλείνοντας την υπόθεση.
Οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν αυξήσει τους ελέγχους με προτεραιότητα τον τουριστικό κλάδο, προκειμένου να μειωθούν τα περιστατικά της φοροδιαφυγής και οι ιδιοκτήτες να κινούνται νόμιμα και στο προβλεπόμενο - κατά το νόμο - πλαίσιο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην «τσιμπίδα» της εφορίας εταιρεία που διαχειρίζεται πολυτελή ακίνητα στη Μύκονο
Κόλπο με ακυρωμένες αποδείξεις - Φοροδιαφυγή άνω των 600.000 ευρώ
«Σαφάρι» της ΑΑΔΕ: Πιο αυστηρά μέτρα για τη φοροδιαφυγή - Νέες ποινές και πρόστιμα
01:00
Τραμπ: Ανοίγει το Ορμούζ - Αίρεται ο ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν
00:58
Πανελλήνιες 2026: «Πρεμιέρα» για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Συμφωνία για παύση εχθροπραξιών ΗΠΑ - Ιράν ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν
00:28