Κατάκολο: Στα αβαθή «κόλλησε» κρουαζιερόπλοιο (vid)
Ανανεώθηκε:
Σε αμμώδη αβαθή κατά τη διάρκεια του απόπλου, από το λιμάνι του Κατάκολου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, προσάραξε το κρουαζιερόπλοιο της MSC, στο οποίο επιβαίνουν 3.256 επιβάτες και 1.261 μέλη του πληρώματος.
Οι ισχυροί άνεμοι, που έπνεαν στη θαλάσσια περιοχή και ξεπέρασαν τα 9 μποφόρ, δημιούργησαν πρόβλημα κατά την πλεύση του πλοίου.
Το κρουαζιερόπλοιο, που παρέμεινε εγκλωβισμένο μέχρι το βράδυ της Τρίτης, αφίχθη χθες το πρωί από την Τεργέστη και η αναχώρησή του από το Κατάκολο ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Μετά από επιχείρηση ρυμούλκησης που ολοκληρώθηκε λίγες ώρες αργότερα, μετά τις 9 το βράδυ, το κρουαζιερόπλοιο απόπλευσε και συνέχισε το ταξίδι του.
Το βίντεο από το patrisnews.gr:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατάκολο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο
Εκτεταμένες ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο Κατάκολο
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50