Δεμένο χειροπόδαρα άφησαν ληστές έναν 94χρονο στη Βοιωτία
Θύμα ληστείας έπεσε ένας 94χρονος την περασμένη Τετάρτη (26/4) στο χωριό Λαφύστι Βοιωτίας, με τους δράστες να τον αφήνουν δεμένο χειροπόδαρα για ώρες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiareport οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον έδεσαν και τον ανάγκασαν να τους πει, που έχει χρήματα.
Τελικά, έφυγαν με λεία... 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τον δεμένο.
Μετά από αρκετή ώρα, ο 94χρονος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε το γιο του. Στη συνέχεια, κατήγγειλε το περιστατικό μόλις τα τελευταία 24ωρα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς, οι οποίοι διενεργούν σχετική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος περιπτέρου ακινητοποίησε επίδοξο ληστή
ΚΟΣΜΟΣ
Ρήγμα στη σχέση Πολωνίας - ΗΠΑ μετά από δηλώσεις του προέδρου της Βουλής κατά Τραμπ
18:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φάμελλος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Σύνταγμα θύμα του επικοινωνιακού σχεδίου του Μητσοτάκη
18:50
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο Κρήτης: Συνολικά 42 άτομα μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία του Βιάννου
18:42
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Νεκρή οδηγός (pics)
18:33
ΚΟΣΜΟΣ