ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Σκαραμαγκά: 60χρονος προσπάθησε να βιάσει 34χρονη - Πώς σώθηκε το θύμα

Θρίλερ στον Σκαραμαγκά: 60χρονος προσπάθησε να βιάσει 34χρονη - Πώς σώθηκε το θύμα
(EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Στιγμές τρόμου έζησε την προηγούμενη Παρασκευή (28/4), 34χρονη η οποία κατήγγειλε πως ένας 60χρονος την κλείδωσε στο αυτοκίνητό του, στη συνέχεια τη μετέφερε στο σπίτι του και προσπάθησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, τον γνώρισε σε μπαρ στη Δραπετσώνα τον 60χρονο, και κάποια στιγμή προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι της, με εκείνη να δέχεται.

Κατά τη διάρκεια όμως της διαδρομής αντιλήφθηκε ότι δεν κατευθυνόταν προς το σπίτι της και όταν αντέδρασε την κλείδωσε και την πήγε σπίτι του, στην περιοχή του Σκαραμαγκά Χαϊδαρίου.

Όταν κατάλαβε ότι βρίσκεται σε κίνδυνο έβαλε τις φωνές, και όταν προσπάθησε να βγει από το παράθυρο, της επιτέθηκε και επιχείρησε να τη βιάσει.

Τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι, βγαίνοντας στη λεωφόρο Σχιστού, όπου σταμάτησε μία νταλίκα, και περιέγραψε στον οδηγό όσα συνέβησαν, ενημερώνοντας στη συνέχεια την αστυνομία.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν αντικείμενά τους, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ