ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Αίγινα: Στη σύλληψη των δύο οδηγών προχώρησε η Αστυνομία

Τροχαίο στην Αίγινα: Στη σύλληψη των δύο οδηγών προχώρησε η Αστυνομία
Aegina portal

Συνελήφθησαν από την Αστυνομία οι δύο οδηγοί λεωφορείων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στην Αίγινα που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στο πάρκινγκ της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα. Ενεπλάκησαν ένα πούλμαν που μετέφερε μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χαλανδρίου που ήταν σε σχολική εκδρομή και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και την επιτόπια έρευνα της Αστυνομίας το τροχαίο συνέβη όταν κατά τη διάρκεια της αποβίβασης των μαθητών, το ήδη σταθμευμένο και κενό από άτομα λεωφορείο του ΚΤΕΛ μετακινήθηκε, πιθανόν λόγω μη ασφαλούς πρόσδεσης του χειρόφρενου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες 14 ετών.

Η μια από τις κοπέλες που έφερε σοβαρότερο τραύμα στο θώρακα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι άλλες δύο μαθήτριες έχουν ελαφρές εκδορές.

Για τη μεταφορά τους Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» υπήρξε ολόκληρη κινητοποίηση. Αρχικά διεκομίσθησαν από ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για την παροχή πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν συνοδεία παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας και έτερου ιδιώτη ιατρού, μέσω πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, από όπου παρελήφθησαν από σταθμό ΕΚΑΒ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ