ΟΣΕ Λάρισας: Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών διαπληκτίστηκαν με εργαζόμενους

Επεισοδιακή τροπή πήρε η προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, όταν κάποιοι εκ των συγγενών κινήθηκαν προς το χώρο του σταθμαρχείου του ΟΣΕ στη Λάρισα.
Εκεί υπήρξε διαπληκτισμός και άτομα που βρισκόταν εντός των γραφείων και το κλίμα θερμάνθηκε ιδιαίτερα.
Όπως αναφέρει το Onlarissa, με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και των αστυνομικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις εξελίξεις, ευτυχώς αποσοβήθηκε η κλιμάκωση της έντασης.
Έξω από τον σταθμό, στην πλατεία ΟΣΕ, συγγενείς των θυμάτων με μαύρες μπλούζες και μαύρα αναμμένα κεριά, αλλά και πολίτες, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.




Όπως τονίστηκε εκ μέρους του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπη 2023, μόνο με την απονομή της δικαιοσύνης θα ησυχάσουν οι ψυχές των νεκρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πορεία για τα Τέμπη στη Λάρισα - Ένταση στο σταθμαρχείο

Ο Κ. Χατζηδάκης ενημέρωσε την ΕΕ για την απορρόφηση του ΟΠΕΚΕΠΕ από την ΑΑΔΕ
19:07
Έκκληση Χαρδαλιά να εφαρμόζουν οι πολίτες τις οδηγίες του 112
19:00
Πυρομετεωρολόγος Γιάνναρος: «Οι δύο λόγοι που είναι δύσκολο να ελεγχθεί η φωτιά στην Παλαιά Φώκαια» (vid)
18:55
ΟΠΕΚΕΠΕ: Διάψευση του διαλόγου Σταμενίτη - Μπαμπασίδη - Τα γλυκά καλαμπόκια που έγιναν... κανονικά
18:50