Το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας καταγγέλλει ότι συνελήφθη ο πολιτικός πρόσφυγας Ferhat Ertürk
Ανανεώθηκε:
«O αγωνιστής πολιτικός πρόσφυγας Ferhat Ertürk συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας.
Αναλυτικά το Λαϊκό Μέτωπο ζητά: «Να τερματιστούν οι επιθέσεις στα δικαιώματα των αιτούντων πολιτικό άσυλο, να του δοθεί πίσω το άσυλο άμεσα και να απελευθερωθεί».
O αγωνιστής πολιτικός πρόσφυγας Ferhat Ertürk συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη!
Να τερματιστούν οι επιθέσεις στα δικαιώματα των αιτούντων πολιτικό άσυλο, να του δοθεί πίσω το άσυλο άμεσα και να απελευθερωθεί.
Ο Τούρκος αγωνιστής βρισκόταν στη δεύτερη ημέρα απεργίας πείνας σε αλληλεγγύη με τους Τούρκους πολιτικούς κρατούμενους στη Γερμανία.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πάνω από 60 έργα του Ανρί Ματίς δωρεά στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Παρισιού
10:00
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση 37 μεγάλων ξένων ΜΚΟ στη Λωρίδα της Γάζας
09:50
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 43χρονος παρενόχλησε 20χρονη σε μπαρ κι αυτή τον έδειρε με τον σύντροφό της
09:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΘΟΡΑΣ» ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ: Το «εύφλεκτο» 2026 για την κυβέρνηση - Οι μεγάλες προκλήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη
09:30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ