Το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας καταγγέλλει ότι συνελήφθη ο πολιτικός πρόσφυγας Ferhat Ertürk
Ανανεώθηκε:
«O αγωνιστής πολιτικός πρόσφυγας Ferhat Ertürk συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας.
Αναλυτικά το Λαϊκό Μέτωπο ζητά: «Να τερματιστούν οι επιθέσεις στα δικαιώματα των αιτούντων πολιτικό άσυλο, να του δοθεί πίσω το άσυλο άμεσα και να απελευθερωθεί».
O αγωνιστής πολιτικός πρόσφυγας Ferhat Ertürk συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη!
Να τερματιστούν οι επιθέσεις στα δικαιώματα των αιτούντων πολιτικό άσυλο, να του δοθεί πίσω το άσυλο άμεσα και να απελευθερωθεί.
Ο Τούρκος αγωνιστής βρισκόταν στη δεύτερη ημέρα απεργίας πείνας σε αλληλεγγύη με τους Τούρκους πολιτικούς κρατούμενους στη Γερμανία.
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Βραχυκύκλωμα δείχνει το πόρισμα - Οι κακοτεχνίες στο «σημείο μηδέν»
23:38