Κρήτη: Εντοπίστηκε σώος ο 76χρονος πεζοπόρος που είχε χαθεί στα Σφακιά
Ανανεώθηκε:
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση εντοπισμού ενός 76χρονου Γερμανού τουρίστα, ο οποίος έχασε τον αποροσανατολισμό του και χάθηκε όταν ξεκίνησε από την παραλία του Φοίνικα για να πάει στην περιοχή της Ανώπολης Σφακίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων βρέθηκε σε μια ορεινή περιοχή βορειότερα της γέφυρας της Αράδαινας, και κάλεσε τη σύζυγό του ζητώντας βοήθεια.
Τρεις πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Ανώπολης και δύο από την Πυροσβεστική υπηρεσία Βρυσών έλαβαν σήμα, και μία ώρα αργότερα τον εντόπισαν και τον οδήγησαν με ασφάλεια στην Ανώπολη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Έσπασε το χέρι της γυναίκας του
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο Κρήτης - Στο νοσοκομείο 15χρονος
ΚΟΣΜΟΣ
Στους 40 οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά: 100 τραυματίες, γεμάτες οι ΜΕΘ - «Πρώτα ξέσπασε φωτιά»
12:23
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Ανήλικoς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η μητέρα του
12:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
12:05
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: «Τραυματίες και σε νοσοκομεία στη Ζυρίχη» - Πού μπορούν να καλούν όσοι αναζητούν συγγενείς
11:56
ΑΓΟΡΕΣ