ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι δύο κουκουλοφόροι που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι δύο κουκουλοφόροι που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα
Screen Grab / Video

Αίσιο τέλος είχε η καταδίωξη των δύο κουκουλοφόρων που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα στη Θεσσαλονίκη για να αποφύγουν τη σύλληψη, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών.

Αρχικά, συνελήφθη ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους που είχαν αρχικά ταμπουρωθεί στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Μηνά και προσπαθούσαν να διαφύγουν τη σύλληψη πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα. Ο δεύτερος ταμπουρώθηκε μέσα στον Ιερό Ναό και έπειτα από διαπραγματεύσεις παραδόθηκε.

Νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βενιζέλου και Ιωνος Δραγούμη, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχεται κατά πόσο συνδέονται τα δύο περιστατικά, δηλαδή η εκδήλωση της φωτιάς στο κατάστημα και η εμφάνιση των δύο κουκουλοφόρων στο σημείο.

Οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί όταν μετέβησαν στο σημείο οι αρχές. Ο πρώτος νεαρός που συνελήφθη φώναξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχέση και πως ήταν εκεί για να κάνουν ένα γκράφιτι.

Οι δύο κουκουλοφόροι ανέβηκαν επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα ενώ πετούσαν αντικείμενα, ζητώντας να απομακρυνθούν από το σημείο οι αστυνομικοί για να κατέβουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ