ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης
Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά από πτώση από μπαλκόνι, στις 27 Απριλίου όταν υποχώρησε κάγκελο.

Υπενθυμίζεται ότι, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας έπεσε από μπαλκόνι της δημοτικής βιβλιοθήκης, όταν υποχώρησαν τα κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στα επείγοντα του νοσοκομείου Γεννηματάς, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι, καθώς έχει αιμάτωμα με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Το χρονικό του ατυχήματος

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kallitheaonline.gr μετά την πτώση του παρέμεινε στο σημείο λόγω καθυστέρησης του ασθενοφόρου για μιάμιση ώρα.

Σημειώνεται, δε, ότι το σημείο που είχε πέσει ήταν δύσκολα προσβάσιμο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στον απεγκλωβισμό του βοήθησαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και πολίτες.

Η πρόταση των Πυροσβεστών να δέσουν ιμάντες στα κάγκελα ώστε να σηκώσουν το φορείο απορρίφθηκε, καθώς όλοι είδαν ότι θα καταρρεύσει ολόκληρο εξαιτίας της παλαιότητας και της διάβρωσης. Έτσι αποφασίσθηκε το φορείο να μεταφερθεί όρθιο μέσα από μια στενή εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο ισόγειο.

Το κάγκελο το οποίο υποχώρησεkallitheaonline.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ