ΕΛΛΑΔΑ

«Τον κάνανε σαν τσουβάλι και τον κλωτσάγανε» καταγγέλλει η μητέρα του 16χρονου από την Καλαμάτα

«Τον κάνανε σαν τσουβάλι και τον κλωτσάγανε» καταγγέλλει η μητέρα του 16χρονου από την Καλαμάτα
Περιπολικό της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ/ EUROKINISSI

Το περιστατικό βίας που σημειώθηκε στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα συνομιλίκων τους περιέγραψε η μητέρα του ενός θύματος σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «τον κάνανε σαν τσουβάλι στο δρόμο και τον κλωτσάγανε».

Ειδικότερα, η μητέρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA ανέφερε πως «πήραν το ένα από τα παιδιά μας τηλέφωνο και άρχιζαν και τους βρίζανε. Γιατί ο γιος μου, που έφαγε το ξύλο, είναι ένας αθλητής, γνωστό παιδί στην Καλαμάτα. Έχει περάσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα, είναι καλό μαθητής. Θέλεις να τα λερώσεις αυτά τα παιδιά όταν είσαι παραβατικός. Και βρήκαν ευκαιρία οι παραβατικοί μέσω αυτού του κοινού γνωστού τους».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως ο γιος της «τους είπε εφόσον σας πήραν τηλέφωνο και σας απειλούνε, πάμε να τους ζητήσετε συγγνώμη και ας μη φταίτε, για να μη μπλέξετε παραπάνω. Και εκεί έγινε το κακό».

Περιγράφοντας τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 16χρονος, η μητέρα του ανέφερε ότι «του ρίξανε μία γροθιά, τον ζαλίσανε, έπεσε κάτω και μετά το κάνανε σαν, δεν θέλω να τα λέω, στενοχωριέμαι. Τον κάνανε σαν τσουβάλι στο δρόμο και τον κλωτσάγανε. Μου το είπαν πολλοί γνωστοί, η μισή Καλαμάτα τους είδε», ενώ κατήγγειλε πως είχαν μαζί τους και σιδερογροθιά. .

«Έχουν συλληφθεί ξανά»

«Τους γνωρίζω σαν συλλήψεις στην Καλαμάτα, ότι έχουν συλληφθεί ξανά. Μου το επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε πως η συμμορία ανηλίκων εξακολουθεί να απειλεί το 16χρονο θύμα του ξυλοδαρμού.

«Του είπαν θα τον βρουν έξω, ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του», σημείωσε.

Οι τρεις ανήλικοι, δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς και οι γονείς τους. Σε βάρος των ανήλικων έχει σχηματιστεί δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ