Κίνηση τώρα: «Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Αττική Οδό και Κηφισό λόγω τροχαίων
Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή, το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5), τόσο στην Αττική Οδό, όσο και στην άνοδο του Κηφισού λόγω τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, το πρώτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος του κόμβου Λυκόβρυσης, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα, με την Τροχαία να αναφέρει πως από τη σύγκρουση προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα που σημειώνονται στην Αττική Οδό είναι στις εξόδους για Λαμία, τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όσο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα με καθυστερήσεις 15' -20' από από Φιλαδέλφεια προς Λυκόβρυση.
Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος Τρεις Γέφυρες, κατά το οποίο συγκρούστηκαν δύο επιβατικά αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με την Τροχαία, ο μοτοκυκλετιστής έχει τραυματιστεί.
Κλειστή παραμένει η αριστερή και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.
Ο χάρτης της κίνησης τη Δευτέρα (8/5) στις 15:00

SPONSORED
Στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Ποια τα κριτήρια
05:00
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00
Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε και σε ποιους θα καταβληθεί
02:00