ΕΛΛΑΔΑ

Τύρναβος: Βίντεο με τον βιασμό της 22χρονης τραβούσαν οι ανήλικοι δράστες

Τύρναβος: Βίντεο με τον βιασμό της 22χρονης τραβούσαν οι ανήλικοι δράστες
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όλο και πιο συγκλονιστικά γίνονται τα στοιχεία από τη νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού με θύμα μια 22χρονη κοπέλα στον Τύρναβο και φερόμενους ως δράστες πέντε ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η αστυνομία έχει στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 16-17 ετών για την υπόθεση, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στους γονείς των παιδιών για παραμέληση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα οι τρεις από τους ανήλικους φέρονται να συμμετείχαν στον βιασμό ενώ ο τέταρτος, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι 14 ετών, βιντεοσκοπούσε τον βιασμό.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Λάρισας ενώ αναφέρεται πως και οι πέντε είναι Έλληνες. Όσον αφορά στην 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί την Τρίτη (9/5) από ιατροδικαστή.

Παράλληλα, πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι η 22χρονη αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Η καταγγελία της 22χρονης

Εν τω μεταξύ, το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν η κοπέλα έφευγε από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δύο ανήλικοι άρπαξαν την 22χρονη και την πήγαν σε μια οικοδομή.

Στην συνέχεια φώναξαν άλλους δύο που συμμετείχαν στον βιασμό, ενώ υπήρξε και ένα πέμπτο άτομο το οποίο κατέγραφε με το κινητό του την αποτρόπαια πράξη.

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από τις αρχές για συνέργεια στον βιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ