ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρησμός 7 αυτοκινήτων στη Λ. Αλεξάνδρας - Επίδειξη επιχειρησιακής δύναμης από κουκουλοφόρους

Εμπρησμός 7 αυτοκινήτων στη Λ. Αλεξάνδρας - Επίδειξη επιχειρησιακής δύναμης από κουκουλοφόρους
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME (φωο αρχείου

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις Αρχές ο εμπρησμός αυτοκινήτων από κουκουλοφόρους σε εταιρεία εμπορίας και πάρκινγκ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/5).

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ άλλα τρία έχουν υποστεί υλικές ζημιές από την φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 3:00 στην εταιρεία εμπορίας που βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα κουκουλοφόρων έκαναν επίδειξη δύναμης πυρπολώντας τα αυτοκίνητα σε μία περιοχή που βρίσκεται μόλις 100 μ. από το Εφετείο Αθηνών όπου υπάρχει μόνιμη αστυνομική δύναμη και σχεδόν 300 μ. από τη ΓΑΔΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν κάμερες κυκλοφορίας ενώ κάμερες ασφαλείας είναι τοποθετημένες και στα καταστήματα επί της Λεωφόρου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από νωρίς το πρωί περισυλλέγουν υλικό προκειμένου να ερευνήσουν τις κινήσεις των κουκουλοφόρων και να φτάσουν στα ίχνη τους.

Από τον εμπρησμό, οι φλόγες έφτασαν μέχρι τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται η εταιρεία, ωστόσο με την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών δεν επεκτάθηκε η φωτιά στα διαμερίσματα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ