ΕΛΛΑΔΑ

«Θα γίνουν και άλλες συλλήψεις» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου

«Θα γίνουν και άλλες συλλήψεις» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος για την υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τις χθεσινές συλλήψεις δύο ατόμων ηλικίας 50 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να μετέφεραν το πτώμα του 26χρονου νέου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, έξω από το Εφετείο Αθηνών, είπε:

«Η υπόθεση όντως άνοιξε ξανά. Το 2019 με την απόφαση του Μεικτού ορκωτού δικαστηρίου διατάχθηκε έρευνα για οχτώ άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση και στο στάδιο της αρπαγής και ανθρωποκτονίας του Μάριου και στην δεύτερη φάση που ήταν η εξαφάνιση της σορού του. Υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες. Έγινε έρευνα και επεξεργασία των τηλεφωνικών συνομιλιών και οδηγηθήκαμε στις δύο πρώτες συλλήψεις» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Αναμένω και πιστεύω ότι θα γίνουν και άλλες (συλλήψεις) γιατί σίγουρα εμπλέκονται περισσότερα άτομα. Δεν είναι μόνο τα δύο αυτά άτομα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι ο ίδιος γνωρίζει για την εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων.

Σχετικά με τις τελευταίες συλλήψεις είπε ότι, η αστυνομία προχώρησε στον εντοπισμό τους επειδή «βρέθηκαν νέα στοιχεία».

Ερωτηθείς για την αντίδραση της οικογένειας στην είδηση της σύλληψης ο κ. Ρουσσόπουλος τόνισε ότι «αυτό το οποίο περιμένει η μητέρα του Μάριου είναι σε μια πολυπρόσωπη πλέον δίωξη με 4,6 άτομα ή 8 άτομα, κάποιος να μιλήσει και να πει ακριβώς που έχουν ξεφορτωθεί τη σορό του Μάριου».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δύο συλληφθέντες που απολογούνται την Παρασκευή είναι και αυτοί που έχουν ενεργό ρόλο στην εξαφάνιση της σορού.

«Αν θέλουν να βοηθήσουν τουλάχιστον τους εαυτούς τους και να δώσουν στη μητέρα αυτό το οποίο ζητάει, να βρεθούν τα οστά, τα υπολείμματα του Μάριου ας το κάνουν», συμπλήρωσε λέγοντας ότι και οι δύο ύποπτοι είναι οικογενειάρχες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ