ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Παλαιστίνιων στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο κατέληξε 25χρονος

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Παλαιστίνιων στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο κατέληξε 25χρονος
ΙΝΤΙΜΕ

Άγριος καβγάς, ο οποίος κατέληξε σε μαχαίρωμα, ξέσπασε χθες το απόγευμα μεταξύ δύο Παλαιστινίων στην περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο.

Οι δύο 25χρονοι που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση, όμως προσωπικές μεταξύ τους διαφορές τούς οδηγούν σε συχνούς διαπληκτισμούς, με το σχόλασμά τους, λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαΐου από την δουλειά καβγάδισαν ξανά, έξω από το χώρο εργασίας τους, στο δρόμο. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια ο ένας εξ’ αυτών φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε στον αυχένα τον άλλο, προκαλώντας του, ευτυχώς, ελαφρύ τραύμα, όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές.

Για το αιματηρό περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Θύμα και δράστης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο. Σε βάρος του καταγγελλόμενου ως δράστη του μαχαιρώματος σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς το θύμα, ο συλληφθείς του έκλεψε από το πορτοφόλι του, το οποίο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του έπεσε, 100 ευρώ. Το ποσό αυτό κατά την αστυνομική έρευνα δεν βρέθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ