ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους που ξέχασε στο αμάξι και πέθανε

Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους που ξέχασε στο αμάξι και πέθανε
INTIME

Στον ανακριτή οδηγήθηκε νωρίτερα ο πατέρας του βρέφους από την Άρτα που βρήκε τραγικό θάνατο όταν εκείνος το ξέχασε στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βελτιώθηκε η υγεία του πατέρα που έπαθε σοκ μόλις διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν θα απολογηθεί σήμερα ή εάν αρχικά θα δώσει κάποιες διευκρινίσεις για το τι συνέβη τη μοιραία Τρίτη (9/5).

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του 37χρονου πατέρα του μωρού, έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το παιδί στο αμάξι»

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του άτυχου βρέφους δέχτηκε τηλεφώνημα από την 27χρονη σύζυγό του, η οποία τον ρώτησε «πού είναι το παιδί;» αφού δεν ήταν στον παιδικό σταθμό όταν έφτασε για να το παραλάβει.

Τότε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σοκαρισμένος ο πατέρας απάντησε: «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το παιδί στο αμάξι». Όταν έφτασε στο σημείο είδε το παιδί του χωρίς τις αισθήσεις και να έχει αφρούς στο στόμα. Αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το παιδί. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφεραν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ