Έφοδος αντιεξουσιαστών σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα – Αφαίρεσαν τρόφιμα
Έφοδο σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα έκανε νωρίτερα ομάδα περίπου 20 ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Αφαίρεσαν τρόφιμα από τα ράφια του καταστήματος και έφυγαν με κατεύθυνση την περιοχή που φιλοξενείται η λαϊκή αγορά (στην οδό Ναυαρίνου), πετώντας τρικάκια με συνθήματα. Επιτόπου έσπευσε η Ελληνική Αστυνομία που ενημερώθηκε για την έφοδο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εισβάλουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου σε σούπερ μάρκετ. Πριν από λίγους μήνες κάτι ανάλογο είχε γίνει στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και τα άτομα που αφαίρεσαν τα τρόφιμα από τα ράφια στη συνέχεια τα μοίρασαν σε πολίτες στη λαϊκή αγορά.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή: Live η απάντηση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη για την ενεργειακή ακρίβεια
09:30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν βακτήρια που μετατρέπουν την έρημο σε καλλιεργήσιμη γη μέσα σε 10 μήνες
09:29
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας - Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
09:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΠΑΣΟΚ «πρεσάρει» την κυβέρνηση για το πρόγραμμα SAFE: Ζητεί στοιχεία και καταγγέλει παλινωδίες, καθυστερήσεις και σφάλματα
09:12
ΕΛΛΑΔΑ