ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη για τον 30χρονο ειδικό φρουρό που έχασε τη ζωή σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο

Θλίψη για τον 30χρονο ειδικό φρουρό που έχασε τη ζωή σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο
EUROKINISSI

Θλίψη για την απώλεια του 30χρονου ειδικού φρουρού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί (11/5/23), στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ειδικός φρουρός με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος. Εξετάζεται εάν κάποιος από τους δύο οδηγούς παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη.

«Πήγαινε σπίτι του μετά τη δουλειά»

«Τελείωσε τη δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Μέχρι και οι νέοι γείτονές του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν “τι καλό παιδί έχετε”. Το αγόρι μου… Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο… Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δε φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δε φταίει ούτε ο οδηγός, ούτε κανένας» ανέφερε η μητέρα του άτυχου νέου.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) εκφράζει σε ανακοίνωσή του τη θλίψη του για τον θάνατο του 30χρονου ειδικού φρουρού:

«Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.).

Ο Π. Η. μόλις 30 ετών, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος όταν, σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ