Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του βρέφους στην Άρτα
Με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελέυθερος ο πατέρας στην Άρτα που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του στο αμάξι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ορθή χαρακτήρισε την απόφαση ο δικηγόρος του πατέρα, λέγοντας ότι έχασε την επίγνωση της ύπαρξης του παιδιού και πως σταμάτησε να λειτουργεί η μνήμη του.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η νεκροψία στο βρέφος έδειξε ασφυκτικό θάνατο.
Ο 37χρονος έφτασε λίγο μετά τις 09:00 στον ανακριτή της Άρτας, εμφανώς συντετριμμένος με σκυμμένο το κεφάλι και καλυμμένο με κουκούλα. Στο πλευρό του ήταν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο σε μία κίνηση συμπαράστασης.
Οι συνάδελφοι του 37χρονου είπαν στους δημοσιογράφους ότι έχουν συγκλονιστεί από το γεγονός, έκαναν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο, συνάδελφο και πως οι προσευχές τους είναι κοντά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον, η 27χρονη σύζυγός του είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι μαζί του στον ανακριτή όμως αυτό δεν συνέβη.
Η κηδεία του άτυχου βρέφους θα γίνει αύριο στην Άρτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας για τον θάνατο του βρέφους - Αύριο η κηδεία του
Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Με ειδική άδεια της αστυνομίας η συνάντηση των δύο γονέων
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52