ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών μέσα σε μόλις 25 λεπτά

Τρεις επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών μέσα σε μόλις 25 λεπτά
INTIME

Τρεις επιθέσεις σε διμοιρίες στα Εξάρχεια μέσα σε μόλις 25 λεπτά εξαπέλυσαν άγνωστοι κουκουλοφόροι τη νύχτα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν αστυνομικοί, προκαλώντας όμως ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και σε κάδους απορριμμάτων.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν μια ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου. Δύο οχήματα είχαν ζημιές από την επίθεση, ενώ στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου από το σπασμένο τζάμι βρέθηκε και μία μολότοφ ακέραιη και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η ίδια διμοιρία κινήθηκε στην οδό Κωλέττη και Ζωοδόχου Πηγής, δέχτηκε και πάλι επίθεση με βόμβες μολότοφ. Λίγη ώρα αργότερα στόχος των κουκουλοφόρων έγινε μια ακόμα διμοιρία στην οδό Θεμιστοκλέους με Μεταξά για να ολοκληρώσουν τον κύκλο των επιθέσεων τους οι κουκουλοφόροι με επίθεση και πάλι σε διμοιρία αστυνομικών στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σόλωνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ώρες νωρίτερα από το μπαράζ των επιθέσεων μία άλλη ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μάρμαρα και μπουκάλια σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ που βρισκόταν στα Εξάρχεια στη συμβολή των οδών Σολωμού και Μπότσαρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ