Εξαφανίστηκε 52χρονος αστυνομικός στα Ιωάννινα
Ανανεώθηκε:
Γραμμή ζωής, έχει ενεργοποιηθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου 13/5 για έναν 52χρονο αστυνομικό από τα Γιάννενα ο οποίος αγνοείται.
Πρόκειται για τον 52χρονο Λάμπρο Παπαδόπουλο ο οποίος υπηρετεί σε Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Ιωαννίνων.
Την Παρασκευή έφυγε από το σπίτι του στην πόλη των Ιωαννίνων προς άγνωστη κατεύθυνση. Μαζί του είχε ένα σακίδιο πλάτης. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι.
Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε ο ηλικιωμένος πατέρας του ανησύχησε και απευθύνθηκε στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του.
Η έρευνα ξεκίνησε άμεσα ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Παπαδόπουλος Λάμπρος, έχει ύψος 1.73 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε αθλητικές φόρμες και σκουρόχρωμα αθλητικά παπούτσια.

SPONSORED
Κρήτη: Στο μικροσκόπιο τα ψηφιακά αποτυπώματα του 37χρονου Παλαιστίνιου εντός και εκτός Ελλάδα
09:50
Συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Η υπεραισιοδοξία του Τραμπ και το παιχνίδι της Τεχεράνης
09:40
Καστοριά: Νεκρός 16χρονος που οδηγούσε αγροτικό
09:37
Ραφήνα: Πλοίο προσέκρουσε στην προβλήτα και έσπασε στα δύο τον λιμενοβραχίονα
09:29