Θεσσαλονίκη: 13χρονος έκανε φάρσα ότι υπάρχει βόμβα στο σχολείο και συνελήφθη
Ανανεώθηκε:
Ακριβά πλήρωσε το τίμημα της φάρσας ένας 13χρονος μαθητής στη Θεσσαλονίκη, καθώς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.
Ο 13χρονος μαθητής, όπως αναφέρει το thestival.gr κάλεσε στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στο 112 και είπε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτήριο του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά.
Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σχολικό συγκρότημα και συνομίλησαν με τον διευθυντή του σχολείου, ο 13χρονος πήγε στους αστυνομικούς και είπε ότι αυτός έκανε το τηλεφώνημα και ότι επρόκειτο για φάρσα.
Ο μαθητής προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά και στη συνέχεια συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κατόπιν επικοινωνίας με τον Εισαγγελέα, ο 13χρονος αφέθηκε ελεύθερος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κακόγουστη φάρσα και το τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο της ΑΕΚ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του Light
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεραμέως: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών - Την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις (vid)
12:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η πιο ιστορική και λογοτεχνική παμπ του Λονδίνου: Εκεί όπου έπιναν ο Ντίκενς και ο Σαίξπηρ
12:23
ΚΟΣΜΟΣ
Έξι συλλήψεις στο Μιλάνο ύστερα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς (vid)
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την κατάληψη δύο οικισμών στα ανατολικά της Ουκρανίας
12:15
ΑΝΑΠΤΥΞΗ