ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση Street Crimes: Βίντεο από τη δράση της σπείρας ληστών και διαρρηκτών

Επιχείρηση Street Crimes: Βίντεο από τη δράση της σπείρας ληστών και διαρρηκτών
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Ακόμα και μέρα μεσημέρι, με θράσος, διαρρήκτες είχαν φτάσει στο σημείο να σηκώνουν τα ρολά από είσοδο γκαράζ και να κλέβουν ό,τι βρίσκουν.

Το περιστατικό είχε καταγράψει κάμερα ασφαλείας στην περιοχή της Καλλιθέας και αποκάλυψε τη δράση συμμορίας που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην περιοχή.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών σε μία τριήμερη επιχείρηση μαζί με εισαγγελείς κατάφερε συνολικά να συλλάβει 18 άτομα και να εξιχνιάσει 26 κλοπές 8 απάτες και τρεις ληστείες στην επιχειρησιακή δράση με την κωδική ονομασία street crimes.

Από τους συλληφθέντες άλλοι εμπλέκονται σε συμμορίες με διαρρήξεις και κλοπές, και άλλοι σε υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ εντοπίστηκαν και δύο γυναίκες που σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με φυλάκιση πάνω από 18 χρόνια. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν και έναν αλλοδαπό ο οποίος είχε χτυπήσει με σφυρί το θύμα του μέσα στο σπίτι του και αφού τον έδεσε και τον φίμωσε του άρπαξε χρήματα και κινητό. Η τριήμερη αυτή επιχείρηση έγινε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθήνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ