Μαθητής σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή που είχε κλέψει στο Περιστέρι
Τη ζωή του έχασε ένας 17χρονος μαθητής σε τροχαίο δυστύχημα, με τη μηχανή που οδηγούσε την οποία προηγουμένως είχε κλέψει από την περιοχή του Περιστερίου.
Ο ανήλικος, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαζί με ένα ακόμη άτομο, όταν στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επίκουρου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού.
Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 17χρονου. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Έχασε το μάτι του ο συνοδηγός του φορτηγού που έπεσε στο γκρεμό
Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας στο Αιγάλεω – Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της
Θεσσαλονίκη: Εικοσάχρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να κλέβει ρεύμα από στύλο ηλεκτροδότησης
11:05
Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις σε δύο ανηλίκους που παρέσυραν και εγκατάλειψαν 36χρονη πεζή
10:59
Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο στη δυτική Θεσσαλονίκη - Σοβαρά τραυματίας 41χρονος
10:54
Κολυδάς: Κορυφώνεται η ζέστη τέλη Ιουνίου - Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα οι υψηλότερες τιμές
10:48